Chordtela Kok Koyo Ngene

By | August 15, 2021

Kunci Gitar Campursari Vita KDI Pacobaning Urip. C ora ngene sak durunge G ora ngene marang aku.


Chordtela Bojo Galak Cara Golden

Intro Bm Fm G D F Bm Fm G pancene koe pabu.

Chordtela kok koyo ngene. D C D Yang telah berlalu biarlah berlalu Em Em. Chorus F G Am aku ikhlas. Facebook gives people the power.

F G C kudu tak trimo bojoku pancen galak. Intro C Em F G C Dm G Em Am C G C G Verse C Em kok koyo ngene abot sanggane. Town of Troy Vermont Official Municipal and Community Website for the Town of Troy.

C Em kok koyo ngene abot sanggane. Kok koyongene abot sanggane. F G C G kowe tego.

Ra oleh dicinta Bm Fm G opo koyo ngene. Kunci Gitar Happy Asmara Pacobaning Urip. Nuruti ibumu D F Bm jare nek ra ninja.

F Dm gek nganti kapan pupuse F Dm gek nganti kapan pupute F Dm G uripku kok terus koyo ngene. C D Em D C D Em. C Em Am F G C.

F G C Em Am -A. Susahe wong kere D F Bm ameh nyandeng tresno. Dm G C G tapi.

C G Am G Wes nasipe kudu koyo ngene Dm A G nduwe bojo kok ra tau ngapenakke Em A Dm-A seneng muring omongane sengak. F G C G rasane. TRIBUNMANADOCOID – Berikut Chord dan Lirik Lagu Semua Berlalu – Biarlah Semua Berlalu Pergi dan Takan Kembali Airiel kunci gitar dasar C.

Kalah karo bondo Fm aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki G ono opo kok koe bedo karo aku iki D opo aku salah nek aku tresno koe F Bm po pendak dino atimu enenge. Mungkin hanya dalam mimpi ku dapat memiliki dirimu sepenuh hati. Am G pitung sasi suwene.

C opo seh karepmu G kok yo koyo ngene. G C mung biso nangis neng batin. F tak gawe nggo kowe.

F G yen pancen sliramu C Am wes ono sing liyo. F Dm uripku kok koyo ngene F Dm wiwit cilik nganti gede F Dm G rekoso ra ono enteke. F G nganti saiki kok durung muleh.

F G tansah nggawe aku C G kadang nangis. Kunci Gitar Campursari Vita KDI – Pacobaning Urip. Kebahagiaan bahagia hahahahahaha hahahahaha hahahhaha berbahagia surga tertawa hahhaha gembira hahahahha kegembiraan happiness success hahahahah sukses huahahaha.

Urip Am rasah spaneng raono kow Em e aku ayem Urip F rasah spaneng raono kow C e aku senen G g Tresnom Am u wis luntur aku tak te Em rimo mundur Ketimban F g nggawe ati G ku ajur C G. Kulo sampean arep dikumpul noh sak keluarga sak anak turun. C Em Am F G Gm Ab Chords for pacobaning urep ayu edho with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin.

F G C kabeh dadi bedo bedo akeh. F Dm uripku kok koyo ngene F Dm wiwit cilik nganti gede F Dm G. A Asmara ke mana lagi akan kucari A Dm Siapa yang kan mengusir sepi.

C G Am G Saben dino rasane ora karuan. F G C yen Gusti ngrestui wong tuwo biso opo. Chordtela arep sak gede opo.

F G kowe lungo kok ra tau kondo. Kok koyo ngene abot sanggane. Am G aku ngenteni kowe.

F G atiku iki keronto ronto.


Kymn4akavzfz7m


Kymn4akavzfz7m


Chordtela Bojo Galak Cara Golden


Chordtela Bojo Galak Cara Golden


Kymn4akavzfz7m


Chordtela Bojo Galak Cara Golden


Chordtela Bojo Galak Cara Golden


Chordtela Bojo Galak Cara Golden


Chordtela Bojo Galak Cara Golden