Chord Tela Sampe Tuwek

By | September 11, 2021

G D E C Bm Am Em A Chords for Denny Caknan – SAMPEK TUWEK live at SCH with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Am kowe bakal dadi jodohku Dm wis tak angen-angen.


Kunci Gitar Lagu Dance Monkey Chordtela Chord Gitar Dan Lirik Lagu Indonesia Terbaru

Intro G DF Em D C D G Verse 1 G seneng.

Chord tela sampe tuwek. Kunci Gitar Cidro 2 Lungo Awakku – Cindi Cintya Dewi. Kunci Gitar Happy Asmara – Wes Tatas. Aku wis seneng Dm rene.

Bo Chord Sampe Tuwek Denny Caknan C IntroC seneng. C GB Am. C Am F G Dm Cm Gm E D Em A Chords for Sampek Tuwek – Denny Cak Nan Live Cover Nasytha ft Bahrul Nadaswara Project with song key BPM capo transposer play.

Em Bm jane aku isih tresno karo kowe C pingine uripku D G nganti tuwek karo kowe Am nanging sayange kowe Em luwih milih arek kae Am wes sakmene wae D G ra perlu tak. Susah bareng Dm nyanding sliramu. F G C.

Susah bareng Am nyanding sliramu D sayang sliramu. Rabu 30 Desember 2020 1545 WIB. D kowe dadi pilihanku Intro DF G A D.

DF Em kowe ra bakal tak culno D C masio wis ra wancine D sayang-sayangan neng kene Bm siji-sijine wong Em. C Em Am Em F C Dm G C Em durung nganti garing. Chord Gampang Sampe Tuwek – Denny Caknan G Seneng.

Seneng bareng C susah. Bm wis tak angen-angen. G DF Em D C D G.

Am Em catu sing ning atiku. Intro G DF Em D C D G Verse 1 G seneng. Seneng bareng C Susah.

Chorus C sampek tuwek. Seneng bareng F susah. 12 hours agoTRIBUNLAMPUNGCOID – Berikut chord Sampek Tuwek dipopulerkan Denny Caknan dan Lirik Lagu Sampek TuwekBiodata Denny Caknan juga dapat dilihat setelah lirik lagu.

Berikut chord gitar lagu Sampek Tuwek yang dinyanyikan oleh Denny Caknan dilengkapi dengan lirik dan video klipnya. Susah bareng Am nyanding sliramu. Bm Wis tak angen-angen.

D G Fm Em C Am Bm B F Chords for Denny Caknanan SAMPEK TUWEK video clip with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. D Bm A G Em Fm Chords for Denny Caknan – Sampek Tuwek COVER Lintang Chiara with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Termasuk video klip Sampek Tuwek.

Susah bareng Am nyanding sliramu. Seneng bareng C susah. Kunci Gitar Denny Caknan – Sampek Tuwek.

Am rasah nduwe roso aku ninggalno D awake dewe wis dadi siji Chorus G sampek tuwek. Chord kentrung senar 3 sampek tuwek. Rasah sepaneng F tenang.

C GB Am tak eleng-eleng mbiyen tau ngomong opo. Capo di fret 3 Intro. Seneng bareng C susah.

F G C arep ngancani aku tekan pungkase umurku. Dm rasah nduwe roso aku ninggalno G awake dewe wis dadi siji. GB Am kowe ra bakal tak culno G F masio wis ra wancine G sayang-sayangan neng kene Em siji-sijine wong Am seng nggawe ayeme ati Dm G nggawe urepku.

Chord Ukulele Sampek Tuwek Denny Caknan Sampek Tuwek Kowe Ra Bakal Tak Culno. G Am F C Dm Em Bm Chords for SAMPEK TUWEK – DENNY CAKNAN cover by DERRADRU with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. C ORIGINAL CHORD Intro.

Berikut chord kunci gitar dan lirik lagu Sampe Tuwek dari Denny Caknan. Bm wis tak angen-angen Em we bakal dadi jodoku Am wis tak angen-angen D kowe dadi pilihanku. Em kowe bakal dadi jodohku Am wis tak angen-angen.

Chord Kunci Ukulele Lirik Lagu Cintaku Takkan Berubah Anie Carera Hanyalah Dirimu yang Bermain. Susah bareng Am Nyanding sliramu. Em Am B Em Em Bm kowe ninggal aku C G pas aku sayang sayange Em Bm kowe nggawe tatu C jeru ning atiku D sing ra iso tak lalekke.

Situs yang berisi tentang kumpulan chord mudah kunci gitar dasar dan lirik lagu indonesia maupun mancanegara lengkap.


Lirik Dan Chord Kunci Gitar Sampek Tuwek Denny Caknan Sampek Tuwek Kowe Ra Bakal Tak Culno Tribun Ternate


Kunci Gitar Kartonyono Medot Janji Denny Caknan Lirik Lagu Dan Kunci Gitar Mudah Dimainkan Tribun Video


Chord Gitar Mudah Home Facebook


H9ddkfn6jhwyzm


Kunci Gitar Lagu Dance Monkey Chordtela Chord Gitar Dan Lirik Lagu Indonesia Terbaru


Chord Gitar Lirik Lagu Sampek Tuwek Denny Caknan Berita Chord Gitar Teropong


Chord Sampek Tuwek Versi Jihan Audy Original Kunci Gitar Chord Gitar Online


Not Angka Pianika Lagu Sampek Tuwek Denny Caknan


Chord Sampek Tuwek Denny Caknan Kunci Gitar Gampang Untuk Pemula Tribunstyle Com