Chord Demi Kowe

By | August 19, 2021

Chord Gitar Lagu Demi Kowe – Pendhoza Dik Aku BaliLirik Lagu Kunci Gitar Mudah Inilah chord gitar Demi Kowe – Pendhoza kunci gitar mudah kunci dasar Am. Chord Gitar dan Lirik Lagu Demi Kowe – Pendhoza Kunci Dasar C dari Capo di Fret 3.


Pin On Chord Gitar Lirik

Chorus Am F aku lilo adoh omah adoh wong tuwo G C E demi kowe ben supoyo tetep mulyo.

Chord demi kowe. G F Am ngrumangsani atase wong ora nduwe. Kunci Gitar Pendhoza – Demi Kowe. Am Dm tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke.

C G aku berjuang kanggo kowe. Tanpo doyo nggonku lungo. Iki sing tak karepke.

Chord chords lirik kunci kord lyrics lagu gitar guitar not dasar mudahgratis chord guitar g em am d dik aku pinta. Capo di fret 3 Intro. Chord wali dik intro e.

Cm Ab Bb Eb G Gm C Chords for Pendhoza – Demi Kowe Official Audio Lyric with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Am F G C E Am F G C C Em dik aku bali arep nepati janji F G C tak jaluk kowe ra ngapusi C Em lungaku wingi amung golek rejeki C. C Dek aku bali Em Arep nepati janji F G C Tak jaluk kowe ra ngapusi.

Chord Dik. AUTO SCROLL A A – TURUN NAIK. F G C tak lakoni kabeh demi kowe.

Berikut chord kunci ukulele Demi Kowe. Kunci Gitar Lirik Lagu Chord Dasar Jihan Audy – Berjuang Demi Kowe Rumah Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu. Am tresnaku ra bakal ilang F senajan adoh paranku G C setiaku karo kowe tekan matiku.

C Lungaku wingi. C G aku berjuang kanggo kowe. F C Dm G aku lilo soro.

Gm Eb F Bb D Dm Cm G Chords for NEW PALLAPA – Demi Kowe. C Dek aku bali Em Arep nepati janji F G C Tak jaluk kowe ra ngapusi. Am Em demi kowe sayang.

Dm G C asal kowe ora. Lirik lagu dan chord demi kowe pendhoza Intro Am F G C E Am F G C. Janji ra bakal ninggalno.

Am F Tresnaku ra bakal ilang Senajan adoh paranku G C Setiaku Karo kowe Tekan matiku. Chord Ukulele Demi Kowe – Pendhoza – Auto Scroll Untuk stel-an GCEA silahkan Transpose ke F dan stel-an standar Transpose ke C. Chord Gitar Lagu Demi Kowe – Pendhoza Dik Aku Bali.

D B karo kowe ra bakal karo liyane. Kunci chord gitar dan lirik lagu Demi Kowe – Pendhoza merupakan lagu yang dibawakan menggunakan bahasa jawa. Lagu tersebut juga mengusung genre yang memadukan genre pop dan dangdut.

Chord Demi Kowe – Pendhoza. Chorus C G aku berjuang kanggo kowe. Merga yo mung kowe Sing gawe seneng atiku Lewunk F C Wis sprene suwene Aku lunga ninggal kowe F G C Adoh paran Yo mung dinggo kowe Am F Aku lila adoh omah Adoh wong tua G C E Demi kowe Ben supaya Tetep mulya.

Am ORIGINAL CHORD Intro. Nyanyikan lagu Demi Koe yang dibawakan oleh band Pendhoza. Pendhoza – Demi Kowe.

Giatno with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Am F aku lilo adoh omah adoh wong tuwo G C E demi kowe ben supoyo tetep mulyo. Chord Guitar Pendhoza – Demi Kowe.

CmFmB A Cm-Dm E A pamit. Dm G C nggolek rejeki mung. Kunci Gitar Pendhoza – Demi Kowe.

Am Em demi kowe sayang. Am Em demi kowe sayang. C Lungaku wingi Em Amung golek rejeki.

F kabeh tak lakoni. Am F G C E Am F G C C Dek aku bali Em Arep nepati janji F G C Tak jaluk kowe ra ngapusi. Voc JIHAN AUDY Live kediaman H.


Lirik Lagu Mantan Kuwi Sampah Happy Asmara Lagu Lirik Lagu Lirik


Chord Gitar Halu Feby Putri Lagu Perasaan Lirik Lagu


Chord Gitar Seharusnya Kita Naff Lirik Lagu Lagu Lirik


Pin On Puisi


Pin On Lirik Lagu Indonesia


Chord Gitar Dan Lirik Lagu Demi Kowe Pendhoza Demi Cal Logo Chorus


Chord Gitar Demi Kau Dan Sibuah Hati Pance Pondaag Buah


Lirik Lagu Sugeng Dalu Denny Caknan Di 2021 Video Musik Lagu Lirik Lagu


Chord Kunci Gitar Ukulele Demi Kowe Kentrung Senar 4 Kunci Gitar